Dsv2500
Hr Professional
Bhatils
Banker
+1 Other

Cite.Co is a repository of information and resources created by industry seniors and experts sharing their real world insights. Join Network
Hi Genius answer these questions:

1. Which automobile company’s by-line is “Simply Clever”?

2. U.S. Post issued a “STAMP” in 2007 commemorating the Centenary of which product?

3. The book: “Three cents a week” is the story of which company?

4. Who coined the term “Permission Marketing”?

5. Which Ad-Legend wrote the book: “Reality in Advertising”?

6. Which brand name is used in British slang to describe a “messy situation”?

7. Which country has started e-cigarette?

8. Which country first introduced paper currency?

9. UTI bank has been renamed as……………

10. Which political leader made the “First Cell Phone Call”?

11. What are BRIC countries? (Here I stands for India)

12. “Grid Compass 1100” is the world’s first…………………..

13. Who is the only person to win (a) Economic Times “Business Leader of the year & (b) Business India’s “Business Man of the Year”….in a single year in 2003?

14. Which management guru suggested “an Alternative” to the “Penalty shoot-out” in Soccer?

15. Which management guru, a “father of Nine” & “Grand Father of 44” received the “Fatherhood Award” in 2003.

i am enclosing the above question paper herewith

regards

krishna saladi

From India, Madras

Attached Files
File Type: doc hi_genius_answer_these_questions_969.doc (25.0 KB, 388 views)

Some of the answer for the above question: -
Answer 9 - UTI bank renamed to "AXIS BANK"
Answer 11 - BRIC stands for countries which are among hot economies of the world B - Brazil R - Russia I - India C- China.

From India, Delhi
These are the answers that i have (marked in bold) . If anybody gets them all please do mail the answers to me too.
1. Which automobile company’s by-line is “Simply Clever”?
SKODA
3. The book: “Three cents a week” is the story of which company?
Prudential Insurance Company of America
4. Who coined the term “Permission Marketing”?
Seth Godin
5. Which Ad-Legend wrote the book: “Reality in Advertising”?
Rosser Reeves
9. UTI bank has been renamed as AXIS BANK
11. What are BRIC countries? (Here I stands for India)
Brazil, Russia, India, China
12. “Grid Compass 1100” is the world’s first LAPTOP
15. Which management guru, a “father of Nine” & “Grand Father of 44” received the “Fatherhood Award” in 2003.
Stephen Covey


hi all, hello gireesh & DSV gireesh ur simply super, correct answers anyhow, herewith i am enclosing the answers regards krishna saladi +91 98481 04265
From India, Madras

Attached Files
File Type: doc hi_genius_answer_these_questions_204.doc (26.0 KB, 117 views)

The answers are as below: Kindly confirm if they are correct

1. Which automobile company’s by-line is “Simply Clever”?

Answer: Škoda, a Czech automobile manufacturer

2. U.S. Post issued a “STAMP” in 2007 commemorating the Centenary of which product?

Answer: The Hershey Company and the United States Postal Service unveiled the 2007 edition of the LOVE Series stamp on Oct 16, 2007 , entitled "With Love and Kisses." The Hershey's Kisses brand is the new centerpiece of the popular LOVE stamp series, making it the first chocolate product selected for placement on a stamp. The "With Love and Kisses" stamp was in conjunction with Hershey's Kisses 100th anniversary celebration.

3. The book: “Three cents a week” is the story of which company?

Answer: Prudential Insurance Company, USA

4. Who coined the term “Permission Marketing”?

Answer: The term ‘Permission Marketing’ was originally coined by online promotion guru Seth Godin, author of the Amazon Top 100 bestseller book ‘Permission Marketing’, published in 2002

5. Which Ad-Legend wrote the book: “Reality in Advertising”?

Answer: Rosser Reeves. It was published by MacGibbon & Kee in 1961

6. Which brand name is used in British slang to describe a “messy situation”?

Answer: A HORLICKS is Parliamentary British slang for a mess. It came into limelight when the term Horlicks was used in July 2003 by former British Foreign Secretary Jack Straw ("a complete Horlicks") to describe irregularities in the preparation and provenance of the "dodgy dossier" regarding weapons of mass destruction in Iraq, instead of the less polite "make a complete bollocks of something". This euphemism stems from an advertising campaign for the Horlicks malt drink, where people were seen to be shouting "Horlicks" in a loud voice to give vent to stress or frustration.

7. Which country has started e-cigarette?

Answer: China

8. Which country first introduced paper currency?

Answer: Paper currency was first introduced in China around the 9th century (960 AD onwards)

9. UTI bank has been renamed as……………

Answer: Axis Bank

10. Which political leader made the “First Cell Phone Call”?

Answer: First cell phone call was made by Martin Cooper, General Manager of Motorola Communication Systems, made the world’s first cell phone from Chicago to a grandson of Alexander Graham Bell in Germany in April 3, 1973

If you are talking about India then Jyoti Basu, the former chief minister of West Bengal, created history in August 1995, when he made the first cell-phone call in India. He made this call to Sukhram, the then Union telecom minister.

11. What are BRIC countries? (Here I stands for India)

Answer: BRIC or BRICs are terms used in economics to refer to the combination of Brazil, Russia, India, and China. This term was first prominently used in a thesis of the Goldman Sachs investment bank.

12. “Grid Compass 1100” is the world’s first…………………..

Answer: The GRiD Compass 1100 was the first laptop computer, introduced in April 1982 designed by British industrial designer Bill Moggridge in 1979

13. Who is the only person to win (a) Economic Times “Business Leader of the year & (b) Business India’s “Business Man of the Year”….in a single year in 2003?

Answer: Mr. Kumar Mangalam Birla, The Chairman of the Aditya Birla Group.

14. Which management guru suggested “an Alternative” to the “Penalty shoot-out” in Soccer?

Answer: Billsberry, J, and Nelson, P in the 6th World Congress on Science and Football, Antalya, Turkey, 16-20 January, 2007

(Reference http://www.jssm.org/suppls/10/Suppl.10.96-98.php)

15. Which management guru, a “father of Nine” & “Grand Father of 44” received the “Fatherhood Award” in 2003.

Answer: As the father of 9 and grandfather of 44, Dr. Covey received the National Fatherhood Award 2003, which he says is the most meaningful award he has ever received.

Each year since 1997, the Fatherhood Awards have been presented to individuals, corporations, and organizations that significantly contribute through their work or personal lives to strengthening involved, responsible, and committed fatherhood.

With regards,

L S Bhati


hi LS warm greetings correct answer with nice xplanation, really ur a genius — - if u have any questions - just post it, cite hr members waiting for that regards krishna
From India, Madras
This discussion thread is closed. If you want to continue this discussion or have a follow up question, please post it on the network.
Add the url of this thread if you want to cite this discussion.






About Us Advertise Contact Us
Privacy Policy Disclaimer Terms Of Service



All rights reserved @ 2020 Cite.Co™