Hello friends,
I do have some confusion we have done 12 no. training secessions, 120 persons, 12 hours . What will be the TMH.
12 hours x 120 workes = 1440 hrs
or
120 hrs ???
because if in each secession if we train 10 person one hour it will be = 1x10 =10
in 12 secessions = 10 x 12 = 120 Hrs
Which is correct ??
Please revert ???

From India, undefined
Training Man hours ( for industry) - 120 Man x 12 Hrs. - 1440 hrs. Training Man days = 1440 / 8 = 180 days The same may deviate for the training providers as 120Hrs. Regards L S Thamarai kannan
From India, Chennai

If you are knowledgeable about any fact, resource or experience related to this topic - please add your views using the reply box below. For articles and copyrighted material please only cite the original source link. Each contribution will make this page a resource useful for everyone.

Please Login To Add Reply →






About Us Advertise Contact Us Testimonials
Privacy Policy Disclaimer Terms Of Service

All rights reserved @ 2021 CiteHRô

All Material Copyright And Trademarks Posted Held By Respective Owners.
Panel Selection For Threads Are Automated - Members Notified Via CiteMailer Server