Shilpa.u
Employee
Aniita
Team Leader
+1 Other

Cite.Co is a repository of information and resources created by industry seniors and experts sharing their real world insights. Join Network
TAX STRUCTURE IN INDIA





1) Qus. : What are you doing?

Ans.: Business.

Tax: PAY PROFESSIONAL TAX!



2) Qus. : What are you doing in Business?

Ans.: Selling the Goods.

Tax: PAY SALES TAX!!



3) Qus. : From where are you getting Goods?

Ans.: From other State/Abroad

Tax: PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?

Ans.: Profit.

Tax: PAY INCOME TAX!



5) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?

Ans.: Factory.

Tax: PAY EXCISE DUTY!



6) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?

Ans.: Yes

Tax: PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!



7) Qus. : Do you have Staff?

Ans.: Yes

Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!



8) Qus. : Doing business in Millions?

Ans.: Yes

Tax: PAY TURNOVER TAX!



9) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?

Ans.: Yes, for Salary.

Tax: PAY CASH HANDLING TAX!



10) Qus. : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?

Ans.: Hotel

Tax: PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!



11) Qus. : Are you going Out of Station for Business?

Ans.: Yes

Tax: PAY FRINGE BENEFIT TAX!



12) Qus. : Have you taken or given any Service/s?

Ans.: Yes

Tax : PAY SERVICE TAX!



13) Qus. : How come you got such a Big Amount?

Ans.: Gift on birthday.

Tax: PAY GIFT TAX!



14) Qus. : Do you have any Wealth?

Ans.: Yes

Tax: PAY WEALTH TAX!



15) Qus. : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

Ans.: Cinema or Resort.

Tax: PAY ENTERTAINMENT TAX!



16) Qus. : Have you purchased House?

Ans.: Yes

Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !



17) Qus. : How you Travel?

Ans.: Bus

Tax: PAY SURCHARGE!



18) Qus. : Any Additional Tax?

Ans.: Yes

Tax: PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!



19) Qus. : Delayed any time Paying Any Tax?

Ans.: Yes

Tax: PAY INTEREST & PENALTY


Regards,

Anita


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

From India, Madras
Hai Anitha Good One Now dont ask Tax for reading your Post. Just Kidding :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
From India, Bangalore
Last but least TAX QUESTION:razz: 20) INDIAN :: can i die now??:( Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!:icon6:
From India, Madras
This discussion thread is closed. If you want to continue this discussion or have a follow up question, please post it on the network.
Add the url of this thread if you want to cite this discussion.






About Us Advertise Contact Us
Privacy Policy Disclaimer Terms Of Service



All rights reserved @ 2020 Cite.Co™