Sunayna
Handwriting Analysis, Employee Relations,
Vaish
Senior Executive - Hr

Cite.Co is a repository of information created by your industry peers and experienced seniors sharing their experience and insights.
Join Us and help by adding your inputs. Contributions From Other Members Follow Below...
This will really make you laugh.... :D :D :)

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...

Stupid Question:-

Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet... Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:-

No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question:-

Why, why him, of all people.

Answer:-

Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter

Stupid Question:-

Is the "Butter Paneer Masala" dish good??

Answer:-

No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years... Stupid Question:- Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question:-

Is the guy you're marrying good?

Answer:-

No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:-

Sorry. were you sleeping?

Answer:-

No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair... Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:-

No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth... Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:-

No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...

Stupid Question:-

Oh, so you smoke.

Answer:-

Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

hihihihihi ya .... u know wts really irritatin....wen ur sitting in the canteen .... eatin somethin yum... and some one asks " oh .. r u eating ?" all i can say in my mind is D - U - H ...
This discussion thread is closed. If you want to continue this discussion or have a follow up question, please post it on the network.
Add the url of this thread if you want to cite this discussion.






About Us Advertise Contact Us
Privacy Policy Disclaimer Terms Of Service



All rights reserved @ 2020 Cite.Co™