Bala1
Sr Project Manager
Vaish
Senior Executive - Hr
Sanath Kumar T S
Consultant, Management
Pratik
Student, St. Xavier's College

Cite.Co is a repository of information and resources created by industry seniors and experts sharing their real world insights. Join Network
1. If all the nations in the world are in debt (am not joking. even US has got debts), where did all the money go? (weird)

2. When dog food is new and improved tasting, who tests it? (to be given a thought)

3. What is the speed of darkness? (absurd)

4. If the "black box" flight recorder is never damaged during a plane crash, why isn't the whole airplane made out of that stuff? (very good

thinking)

5. Who copyrighted the copyright symbol? (who knows)

6. Can you cry under water? (let me try)

7. Why do people say, "You've been working like a dog" when dogs just sit around all day? (i think they meant something else)

8. Why are the numbers on a calculator and a phone reversed? (God knows)

9. Do fish ever get thirsty? (let me ask and tell)

10. Can you get cornered in a round room? (by ones eyes)

11. What does OK actually mean?

12. Why do birds not fall out of trees when they sleep? (tonight i will stay and watch)

13. What came first, the fruit or the color orange? (seed)

14. What should one call a male ladybird? (No comments)

15. If a person suffered from amnesia and then was cured would they remember that they forgot? (can somebody help )

16. Can you blow a balloon up under water? (yes u can)

17. Why is it called a "building" when it is already built? (strange isnt it)

18. If you were traveling at the speed of sound and you turned on your radio would you be able to hear it? (got to think scientifically)

19. If you're traveling at the speed of light and you turn your headlights on, what happens? (I don't have a change to try)

20. Why is it called a TV set when there's only one? (very nice)

21. If a person owns a piece of land do they own it all the way down to the core of the earth? (this is nice)

22. Why do most cars have speedometers that go up to at least 130 when you legally can't go that fast on any road? (Stupid, break the law)

Hope u all enjoy this.

From India, Bangalore
Anu, Nothing to state on your questionnaire. Where do you get such superb ones? This would have made my day if i had read it in the morning. bala
From India, Madras
Anu: If the weather forecast says that tomorrow will be twice as cold as today and it is Zero degrees today, how cold will it be tomorrow? (Puzzled) Sanath
From India, Mumbai
Hope you all would enjoy my answers

1. If all the nations in the world are in debt (am not joking. even US has got debts), where did all the money go? (weird)

Ans.- In double-entry Book Keeping System, each liability has an equal asset. So thay bhought assets from these debts. The money may be in banks or with people....(I think, if not in their Swiss Bank Accounts)

2. When dog food is new and improved tasting, who tests it? (to be given a thought)

Ans.- By the dogs and then scientists see their reactions to these food to decide if it is better tasting or not...(infact u can have a go at it, if you want)

3. What is the speed of darkness? (absurd)

Ans.- It's stagnent...(I think so...)

4. If the "black box" flight recorder is never damaged during a plane crash, why isn't the whole airplane made out of that stuff? (very good thinking)

Ans.- I thought of the same thing....so don't know...

5. Who copyrighted the copyright symbol? (who knows)

Ans.- Keep Searching....and tell me if you find out...

6. Can you cry under water? (let me try)

Ans.- Yes! wearing a mask...no seriously you can...

7. Why do people say, "You've been working like a dog" when dogs just sit around all day? (i think they meant something else)

Ans.- What are you thinking?....

8. Why are the numbers on a calculator and a phone reversed? (God knows)

Ans. Even He woudn't....ask the inventor

9. Do fish ever get thirsty? (let me ask and tell)

Ans.- Yes, they do(if they are out of the water)....ask the fishes

10. Can you get cornered in a round room? (by ones eyes)

Ans.- ..........(no one cornered me like this...so,no clue)

11. What does OK actually mean?

Ans.- Comes from ALL CORRECT(or better its pronounciation)

12. Why do birds not fall out of trees when they sleep? (tonight i will stay and watch)

Ans.- (Did you watch? )

13. What came first, the fruit or the color orange? (seed)

Ans.- What came first, the egg or the chicken? (I guess, the chicken...I don't think God gave Eggs)

14. What should one call a male ladybird? (No comments)

Ans.- Then why should I comment.....

15. If a person suffered from amnesia and then was cured would they remember that they forgot? (can somebody help )

Ans.- Nice one...any doctor in the house....

16. Can you blow a balloon up under water? (yes u can)

Ans.- Yes, obviously, you can!

17. Why is it called a "building" when it is already built? (strange isnt it)

Ans.- Really strange.....

18. If you were traveling at the speed of sound and you turned on your radio would you be able to hear it? (got to think scientifically)

Ans.- I don't think so....

19. If you're traveling at the speed of light and you turn your headlights on, what happens? (I don't have a change to try)

Ans.- What happens?...find it out yourself.....

20. Why is it called a TV set when there's only one? (very nice)

Ans.- Because it is assembled into a set with different parts....

21. If a person owns a piece of land do they own it all the way down to the core of the earth? (this is nice)

Ans.- Find what the law states.....if I find out i will tell you( though, in my opinion- yes)

22. Why do most cars have speedometers that go up to at least 130 when you legally can't go that fast on any road? (Stupid, break the law)

Ans.- Exactly....break the law

Hope u all enjoy the answers.....

Pratik

From India, Calcutta
Hi sanath and Dips, I was not in the city for the past few days, sorry for the delay..but anyways, i am not sure of the answer sanath :cry: Wats the answer????
From India, Bangalore
This discussion thread is closed. If you want to continue this discussion or have a follow up question, please post it on the network.
Add the url of this thread if you want to cite this discussion.






About Us Advertise Contact Us
Privacy Policy Disclaimer Terms Of Service



All rights reserved @ 2020 Cite.Co™